Valmennus Caressa | Tampere

Ajankohtaista

Valmennus Caressa huomioi korona-suositukset,
jotta kohtaamiset ovat turvallisia!

Yksilövalmennuksen
3 kerran tehokuuri!kasvi kammenella pieni

Yksilövalmennuksissa suosittuja ovat olleet 3 kerran valmennuspaketit, jotka sisältävät ennakkotehtävän sekä 90 minuutin tapaamisten väleissä s-postilla toimitettavat räätälöidyt luku- ja tehtävämateriaalit. Kolmen kerran prosessi riittää yleensä aina siihen, että asiakas pääsee ns. pattitilanteesta eteenpäin uusin ajatuksin ja voimin. 

Lue lisää yksilövalmennuksesta: http://caressa.fi/index.php/life-coaching

Varaa aikasi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 536 2242! 

Valmentava Esimies -koulutus

Valmentava Esimies -koulutuksessa keskitytään mentaalivalmennuksen osa-alueisiin ja opitaan, miten mielenhallinnalla ja tunnetaidoilla helpotetaan sekä muiden että itsen johtamista. Nykypäivän johtamisessa tarvitaan valmentavaa otetta, joka auttaa esimiestä motivoimaan alaisiaan sekä auttamaan heitä jaksamaan ja onnistumaan työssään.

Koulutuksessa yhdistyvät mahdollisuuksien mukaan pienryhmä- ja yksilövalmennus, mikä on todettu tehokkaaksi tavaksi saada työpaikan arkeen näkyviä muutoksia. Koulutukseen osallistuva esimies (tai tuleva esimies) saa käytännön eväiksi mm.

* ratkaisukeskeisen kysymystekniikan hallitsemisen
* ymmärryksen ja taidon ohjata ajattelua ja tunteita hedelmälliseen suuntaan
* keinot kirkastaa ja saavuttaa tavoitteita (omia, alaisten, tiimin, organisaation..)
* kyvyn ymmärtää ihmisten erilaisia persoonallisuustyyppejä ja niiden keskinäistä dynamiikkaa
* stressinhallinta- ja läsnäolotaitoja 

9 erilaista ihmistyyppiä työyhteisössä! 

Enneagrammi on persoonallisuustyylimalli, jonka avulla opimme mm. tunnistamaan omat vahvuutemme sekä kasvu- ja stressisuuntamme.

Enneagrammi-sana tulee kreikan kielestä: ennea=yhdeksän ja grammi=malli/kuvio. Eli kyseessä on yhdeksänkohtainen selkeä malli, jonka avulla opimme ymmärtämään enemmän itseämme, valintojamme ja motiivejamme. Opimme ymmärtämään myös muiden tapoja ja motiiveja toimia.

Enneagrammi-mallia käytetään laajasti maailmalla mm. valmennusten välineenä organisaatioiden kehittämisessä sekä inhimillisen hyvinvoinnin lisäämisessä.

Tilaa ryhmällesi innostuneen vastaanoton saanut Enneagrammin perusteet (3-4 h)!