Valmennus Caressa | Tampere

Ajankohtaista

Yksilövalmennuksen
3 kerran tehokuuri!kasvi kammenella pieni

Yksilövalmennuksissa suosittuja ovat olleet 3 kerran valmennuspaketit, jotka sisältävät ennakkotehtävän sekä 90 minuutin tapaamisten väleissä s-postilla toimitettavat räätälöidyt luku- ja tehtävämateriaalit. Kolmen kerran prosessi riittää yleensä aina siihen, että asiakas pääsee ns. pattitilanteesta eteenpäin uusin ajatuksin ja voimin. 

Lue lisää yksilövalmennuksesta: http://caressa.fi/index.php/life-coaching

Lisäosaamista sosionomin tutkinnosta

Life Coach Sari Koli valmistui marraskuussa 2017 sosionomiksi. Opinnäytetyössään hän tutki psykososiaalisen tuen vaikutuksia yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden sopeutumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan. Työ löytyy tutustuttavaksi: http://www.theseus.fi/handle/10024/134940
Valmistumisen jälkeen Sari on työskennellyt Tampereen kaupungilla sosiaaliohjaajana, mutta jatkaa edelleen myös coaching-työtä yksilö- ja ryhmävalmennusten merkeissä.

Sari Koli Pirkanmaan ihmissuhdetyö ry:n hallituksen puheenjohtajaksi

Sari Koli on valittu keväällä 2015 jatkamaan Pirkanmaan ihmissuhdetyö ry:n hallituksen puheenjohtajuutta. Pirkanmaan ihmissuhdetyö ry on vuonna 1992 perustettu, Tampereella toimiva yhdistys, jonka tarkoitus on edistää ihmisten hyvinvointia mm. monipuolisten koulutusten, terapiapalveluiden ja kuntoutuskurssien avulla.

Yhteistyössä Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi

Vuodesta 2014 lähtien Caressan valmennustoimintoja hallinnoi Osuuskunta Iloksi ja Voimaksi. Osuuskunnan aputoiminimenä toimii Valmennus Caressa, jonka valmennuksista vastaa MB Master Coach Sari Koli. 

Valmennus Caressa keskittyy henkilökohtaiseen kasvuun, itsetuntemuksen lisäämiseen, itsen johtamisen työkaluihin sekä muutostilanteiden ratkaisemiseen työelämässä tai ihmissuhteissa.

Valmentava Esimies -koulutus

Valmentava Esimies -koulutuksessa keskitytään mentaalivalmennuksen osa-alueisiin ja opitaan, miten mielenhallinnalla ja tunnetaidoilla helpotetaan sekä muiden että itsen johtamista. Nykypäivän johtamisessa tarvitaan valmentavaa otetta, joka auttaa esimiestä motivoimaan alaisiaan sekä auttamaan heitä jaksamaan ja onnistumaan työssään.

Koulutuksessa yhdistyvät mahdollisuuksien mukaan pienryhmä- ja yksilövalmennus, mikä on todettu tehokkaaksi tavaksi saada työpaikan arkeen näkyviä muutoksia. Koulutukseen osallistuva esimies (tai tuleva esimies) saa käytännön eväiksi mm.

* ratkaisukeskeisen kysymystekniikan hallitsemisen
* ymmärryksen ja taidon ohjata ajattelua ja tunteita hedelmälliseen suuntaan
* keinot kirkastaa ja saavuttaa tavoitteita (omia, alaisten, tiimin, organisaation..)
* kyvyn ymmärtää ihmisten erilaisia persoonallisuustyyppejä ja niiden keskinäistä dynamiikkaa
* stressinhallinta- ja läsnäolotaitoja

Pyydä tarkempi esite ja tarjous: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 536 2242 / Sari Koli

Enneagrammi-koulutukset Tampereella

Enneagrammi on persoonallisuustyylimalli, jonka avulla opimme mm. tunnistamaan omat vahvuutemme sekä kasvu- ja stressisuuntamme. Opimme ymmärtämään enemmän itseämme, valintojamme ja motiivejamme. Opimme ymmärtämään myös muiden tapoja toimia ja olla.

Enneagrammi on levinnyt kaikkialle maailmaan ja sitä käytetään mm. valmennusten välineenä yritysjohdon ja organisaatioiden kehittämisessä sekä inhimillisen hyvinvoinnin lisäämisessä.

Tilaa ryhmällesi innostuneen vastaanoton saanut Enneagrammin perusteet (3-4 h).
Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

Työyhteisölle helppo tapa kokeilla coaching'ia - Pilotti

Onko työyhteisönne kiinnostunut kokeilemaan yksilö- ja/tai ryhmäcoaching'ia? Räätälöimme teille mielellämme ns. pilottiprojektin, jossa osa coaching-sessioista tarjotaan ILMAISEKSI. Projekti voi koskettaa vain muutamaa ihmistä, alaisia, esimiehiä, johtoa, tarpeidenne mukaan.

Tarjoamme teille siis mahdollisuutta kokeilla käytännössä, onko coaching niin tehokas ja käytännöllinen apu monenlaisiin työyhteisöjen ja yksilöiden haasteisiin, kuin on väitetty. Mikäli tulokset vakuuttavat ja haluatte jatkaa yhteistyötä pilotin jälkeenkin, takaamme teille erittäin kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen myös jatkossa.

Pilottitarjous on voimassa rajoitetun ajan. Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.