Valmennus Caressa | Tampere

Kokemuksia elämäntapavalmennuksista

nainen pellolla

Palautetta yksilövalmennuksista, henkilökohtaiset ja puhelinvalmennukset:

"Olen aloittanut Sari Kolin kanssa puhelinvalmennuksen syyskuussa 2009. En siis ole koskaan Saria tavannut, vaan olemme puhelimessa etsineet vastauksia ja ratkaisuja elämääni. Kuulin valmennuksesta radiosta ja mietin, että tämä voisi olla minun juttuni ja otin Sariin yhteyttä.

Valmennuksen ensimmäisellä kerralla olin varovainen, mietin mitenköhän tämä etenee, mutta luottamus saavutettiin jo ensimmäisen soittoajan aikana, ja olemme käsitelleet asioitani hyvin avoimesti yhdessä. 

Minun elämäni on ollut monella tapaa solmussa. Avioero, itsetunto hukassa, oma arvostus nollassa.. Noiden asioiden ratkaisuun olen etsinyt keinoja niitä tähän asti itse löytämättä. 

Valmennus on minua auttanut monellakin tapaa. Olen saanut uusia, myönteisiä ajatuksia sekä välineitä itseni kehittämiseen ja arvostuksen lisäämiseen. On tärkeää, että hyvät ajatukset ei vain käy mielessä, vaan niiden kanssa tehdään töitä, jotta ne jäisivät ja niiden avulla muodostuisi uusi elämäntapa. Moni parempi asia on ollut oivaltamista. 

Voin suositella tätä valmennusta vilpittömästi jos haluat löytää uuden suunnan elämääsi, haluat nauttia hetkistä tai haluat oppia suhtautumaan asioihin niin, etteivät ne vie voimavarojasi, vaan pikemminkin kartuttavat niitä. 

Tärkeintä on itse haluta muutosta elämään."

-Kari, 45 v, Oulun lääni, 6 kertaa puhelinvalmennuksessa


"Olin kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen Sarin valmennukseen. Elämässäni oli tilanne, jossa oli paljon asioita auki ja isoja päätöksiä tehtävänä. Tähän tilanteeseen valmennus sopi todella hyvin. Tuollaisessa tilanteessa sitä yleensä miettii itsekseen liikaa samoja asioita, tuntuu siltä, että ajatukset vain kiertävät kehää omassa päässä.

Sarin kysymykset auttoivat selkeyttämään asioita. Muutaman kerran jälkeen oli selvästi parempi olo, kun kaaokseen oli tullut hieman järjestystä. Vapauttavaa oli mm. sen taakan putoaminen harteilta, että kaikkea ei tarvitse ratkoa kerralla, vaan asiat voi ottaa palasina ja edetä pienin askelin.

Vähän tasaisemmassa elämäntilanteessa voisin kuvitella, että Sarin avulla pääsisi pohtimaan nk. "elämän peruskysymyksiä", eli mitä elämältä oikein haluaa, mitkä tavoitteet ovat sellaisia, joita kohti haluaa oikeasti pyrkiä, ja mitkä sellaisia, jotka ovat kulkeneet mukana jostain muusta syystä (kuten esim. ympäristön vaikutuksesta). Valmennuksessa voisi siis pohtia elämänarvoja syvällisemmin kuin omassa päässään tai tavallisissa keskusteluissa muiden ihmisten kanssa."
-Piia 38 v, 4 kertaa valmennuksessa


"Sari Koli on empaattinen valmentaja, joka kuuntelee asiakastaan ja pyrkii pehmein askelin viemään häntä eri poluille ajattelussa. Hän käyttää hauskoja metodeja, joilla asiakas pääsee eri rooleissa tarkastelemaan elämäntilannettaan."
-Heikki, 55 v, 3 kertaa valmennuksessa 


"Valmennus auttoi elämäni uudelleenrakentamisessa kahden suuren mullistuksen jälkeen. Ensimmäinen muutoksista oli ero pitkäaikaisesta avomiehestäni, asia jota olin kypsytellyt useita vuosia, mutta en ollut aikaisemmin valmis ottamaan isoa askelta. Valmennuksen aikana sain asian vihdoin prosessoitua valmiiksi ja varmuuden siitä, että ratkaisuni on oikea.

Toinen suuri asia oli äitini sairastuminen vakavasti samoihin aikoihin eroprosessin kanssa. Valmennus antoi minulle välineet käsitellä sairauden mukanaan tuomia tunteita: surua, pelkoa yksinjäämisestä sekä vuosikausia piilossa kalvaneita äiti-lapsi-suhteen kiemuroita.

Suurin valmennuksen aikana saamani oivallus oli se, että vastaukset ongelmiin ja suuriin kysymyksiin itse asiassa asuvat minussa itsessäni. Se, mitä haluan saada aikaiseksi, riippuu itsestäni, ei siitä, että onnistuisin vaikuttamaan muiden ihmisten käyttäytymiseen ja tapoihin toimia."
-Minna 33 v, 5 kertaa valmennuksessa 


"Olen käynyt Sarilla elämäntaitovalmennuksessa ja henkilökohtainen kokemukseni valmennuksesta on erittäin positiivinen; yhdellä sanalla sanottuna: selkeyttävä. Sarin kanssa on helppo puhua ja mikä parhainta, hän antaa asiakkaalleen tilaa keskusteluissa. Suosittelen lämpimästi."
-Jone 48 v, 3 kertaa valmennuksessa 


"Koin valmennuksen hyvin innostavana ja terapeuttisena. Odotin seuraavaa valmennuskertaa aina innolla, koska valmennuksissa syntyi ahaa-elämyksiä. Jo pelkästään asioista puhuminen ääneen herätti monia ajatuksia ja oivalluksia. Valmentaja vei keskustelua hyvin eteenpäin.

Yllätyin valmennuksen hyödyllisyydestä, koska löysin monia konkreettisia keinoja mm. omien tavoitteiden saavuttamiseen. Tuli pohdittua, mikä itselle on tärkeää, kuinka paljon haluan jotain tavoittelemaani asiaa ja miksi. Nyt tiedän, miten voin päästä tavoitteisiini ja osaan asettaa pienempiä välitavoitteita. Ja ylipäätäänkin, nyt pohdin omia tavoitteitani paljon enemmän, mikä on varmasti ratkaisevaa, jotta edes tietää mitä kohti pyrkiä!

Valmentajalta sain myös sellaisia käytännön vinkkejä elämänhallintaan, joita pystyn hyödyntämään ihan jokapäiväisessä elämässä.

Suurkiitokset Sari valmennuksesta, mielestäni kaikki kerrat oli onnistuneita ja inspiroivia! Valmentajana (eli ihmisenä) olet sellainen, että sulle on hirveen helppo avautua, koska olet niin aito ja hyvä kuuntelemaan, mutta et toisaalta myöskään kainostele puhua asioista suoraan. Ehdottomasti voin suositella muillekin!"
-Katja 27 v, 4 kertaa valmennuksessa