Valmennus Caressa | Tampere

Valmennus ja luonto

Luonnosta voimaa                                                  

valmennus luontoCoaching & luonto on oiva yhdistelmä, kun halutaan pysähtyä tärkeiden asioiden äärelle rauhoittavassa ja virkistävässä ympäristössä. Olen koulutukseltani myös erä- ja luonto-opas sekä mindfulness-ohjaaja. 

Työyhteisöille ja muille pienryhmille tarjoan minimi vuorokauden mittaisia retriittejä Pirkanmaan lähialuiden luontokohteissa. Retriitit hoituvat yhteistyössä toisen ammattivalmentajan kanssa. 

Retriiteissä on aikaa ja tilaa aidoille kohtaamisille ja asioiden syvällisemmälle työstölle. Aina ei ole kuitenkaan tarvetta työstää tai kehittää mitään, vaan retriitti voi olla myös virkistävä ja mieltä/kehoa huoltava rauhoittumisretki esimerkiksi läsnäoloharjoitteineen pois kaikesta hälinästä ja tietotulvasta.  

Yksilövalmennus luontoympäristössä

Mikäli haluat liikettä ja raitista ilmaa yksilövalmennuksen lomassa, voimme lähteä 60 - 90 min kävelylenkille lähiluontoon Tampereen seudulla. Aivot saavat uudenlaista virikettä perinteisen istumisen ja keskustelun sijaan, jolloin oivalluksille tulee tilaa entistä tehokkaammin.

metsahallitusseitseminen