Valmennus Caressa | Tampere

Valmennus ja luonto

Luonnosta voimaa ryhmätyöhön                                                 

valmennus luontoCoaching & luonto on oiva yhdistelmä, kun halutaan pysähtyä tärkeiden asioiden äärelle rauhoittavassa ja virkistävässä ympäristössä. Valmentaja / coach Sari Koli on koulutukseltaan myös erä- ja luonto-opas sekä mindfulness-ohjaaja.

Mahdollisuudet luonto-kokemuksiin hoituvat yhden työpäivän mittaisista irtiotoista kahden vuorokauden FirmaRetriitti® -paketteihin, joissa jo ehditään kehittää työasioita syvällisemmin. Caressan tarjoamat luontoelämykset ovat luonteeltaan virkistäviä, rauhoittavia ja voimaannuttavia.

Vähintään vuorokauden mittaisissa retriiteissä yhteistyössä toimii ammatti-fasilitaattori, erä- ja luonto-opas Jan-Erik Tarpila.

Valmennus Caressa on Metsähallituksen yhteistyökumppani Seitsemisen, Helvetinjärven, Kauhaneva-Pohjankankaan ja Lauhanvuoren kansallispuistoissa.

Yksilövalmennus luontoympäristössä

Mikäli haluat liikettä ja raitista ilmaa yksilövalmennuksen lomassa, voimme lähteä 60 - 90 min kävelylenkille toivomaasi ympäristöön. Aivot saavat uudenlaista virikettä perinteisen istumisen ja keskustelun sijaan, jolloin oivalluksille tulee tilaa entistä tehokkaammin.

metsahallitusseitseminen